Igår gjorde en Hull en imponerade insats mot Fulham och slutresultatet blev 6-0 och vi kunde skratta hela vägen till banken då vårt överspel till oddset 1.95 satt med råge och därmed känns formen god här på Tippa.nu.

Dagens inlägg kommer bli de sista speltipsen för i år och förmodligen hinner vi även med en statistikuppdatering innan året är slut.

Vi smygstartar denna bettingdag redan med en tidig match från Serie B (Siena-Varese) matchstart redan klockan 12:30, där vi har hemmalaget som favoriter till vinst exakt som marknaden men vi tror att Varese kan sprattla till och eventuellt göra något framåt även om formen varit skakig på senaste jämfört med Sienas mer stabila insatser. Överspel-Asianen (2, 2.5) betalar 1.90 gånger pengarna och det investerar vi 3 units på hos spelbolaget Unibet.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Premier League bjuder på fyra härliga matcher där Chelsea-Liverpool utgör eftermiddagens höjdpunkt!, dock lär Newcastle-Arsenal (matchstart redan klockan 14:30) bli en riktig god aptitretare före stormötet på Stamford bridge.

Vi hämtar ett överspel från England, det är i mötet mellan Everton-Southampton till oddset 1.90, tyvärr måste vi välja bort kampen mellan Newcastle-Arsenal där överspels-oddset sjunker och sjunker därför ser vi inte det som spelbart!.

PS: Vi kommer utöka medlemsbasen här på Tippa.nu med 30 medlemmar för 2014 därför kan de vara en god ide att göra en gratis  VIP-medlemskap (ansök här), ni som redan anmält er en gång behöver INTE ansöka för de ökar inte era chanser att bli antagna.

Italien – Serie B / Matchstart kl 12:30

Siena v Varese, Över 2, 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 3/10 units

England – Premier League / Matchstart kl 14:30

Everton v Southampton, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Siena v Varese 1-1
    FT Everton v Southampton 2-1

You must be logged in to post a comment.