Det är nästan en vecka sedan vi körde ut ett speltips på spelbloggen (Förra söndagen hade vi Asian-överspelet i Brasilien-Spanien/Confederation-finalen till fina 2 ggr pengarna med en insats på 6 units, det i sig genererade +6.00 units (netto) till vår portfölj.

Vi hoppas kunna hålla i vår goda form så att vi får ett bra bokslut när säsongens (2012/2013) bettingportfölj avslutas i början av augusti (2-3’e). Nästa säsongs (2013/2014) portfölj startar någon gång efter den 17’e augusti då hela Tippa.nus redaktion kommer tillbaka från semester.

Ikväll är det seriefinal (ursäkta Malmö FF ni leder men har spelat 15 matcher alltså 2 mer än HIF och 1 mer än IFK) i Allsvenskan mellan Helsingborg-IFK Göteborg som på förhand kan kännas som en svårtippad match men vi tycker att  Helsingborgarna ser starkare ut och med nytt avbräck för IFK där Mattias Bjärsmyr (Fanerud) tvingas avstå kvällens seriefinal så ser vi att Dyrestam och Hjalmar Jonsson kan bilda mittlåset och då gör det inte så mycket att trött –Alvaro går in laget istället för Bedoya i HIFs-anfall ihop med Simovic.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Vi tycker att 1:an håller för spel ner till oddset 1.85 men under det avråder vi för spel, marknaden ligger på 1.90 till 1.95 i skrivandes stund. Vi tänkte sticka ut med ge ett riktat-resultat i matchen 3-1, 3-0 till hemmalaget, blåvitt kommer få det jobbigare idag än många tror.

Ser vi till det historiska har inte IFK vunnit på bortaplan mot Helsingborg sen 2005 i Allsvenskan.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:05

Helsingborg v IFK Göteborg, 1:an tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

  1. Proffskontor skriver:

    Spela aldrig mot mesta mästarna jebak…

  2. admin skriver:

    FT Helsingborg v IFK Göteborg 1-1

You must be logged in to post a comment.