Helsingborg mosade sitt polska motstånd (Slask Wroclaw) med 3-0 och det med besked!, det var riktigt stort av HIF att prestera såpass bra när det gällde som mest och med tanken på att laget har haft svårt att göra mål på bortaplan i Europa sammanhang. Nu skall det till riktigt mycket för att inte Helsingborg skall nå slutspelet i Champions League och miljonerna.

Ikväll är det Europa League -kval runt om i Europa, de svenska hoppen står till AIK, Kalmar och Elfsborg. Enligt oddsen som finns på marknaden är AIK den största favoriten till vinna sin match. Elfsborg möter danska Horsens där båda lagen göra mål till oddset 1.83 och över 2,5 mål i matchen Kalmar-Young Boys till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet är hyfsade kombspel.

Det blir en udda vi tippar på ikväll med tanken på det stora utbudet som finns när Europa League -matcher spelas, men båda Eskisehirspor och Marseille har gjort mycket mål på sistone i deras matcher, så det med de höga oddset som erbjuds gör så att vi måste bara testa spelet i vår bettingportfölj i kväll!.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Europa League – Kval / Spelstopp kl 20:45

Eskisehirspor v Marseille, ”Båda lagen göra mål i matchen” tippas till oddset 2.15 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

 

 

 1. jebak@tippa.nu skriver:

  FT Eskisehirspor v Marseille 1-1

  • hovde skriver:

   Okej. Men hur mycket värde motsvarar (1-10) / 10? Till exempel, gör 4/10 på både lagen gjør mål i Eskisehirspor mot Marseille till 2,15. Hur mycket värde finns det i 2,15? Tror du att rätt odds från 1,75 till 1,80? Det ger förvisso ett värde av 119,4% -122,8% ROI om du beräkna odds / rätt odds. Det skulle ha varit helt fantastiskt att ha lärt sig detta för varje spel, när jag inte använder enheterna att fastställa betsize.

 2. hovde skriver:

  Hei, hva tilsvarer units i verdi for deg? F.eks er 1 unit = 101-105% roi , 2 units = 106-110% osv? Og hvilken sport trader du på betfair? 🙂

  /steho

You must be logged in to post a comment.