Kroaterna (HNK Rijeka) stred på bra riktigt bra senast mot Lyon i Europa League men det räckte inte riktigt till seger utan matchen slutade 1-1 och vår Asianen gjorde så vi fick 2 av 4 units tillbaks av insatsen.

Dagens blogg-inlägg blir kort och tråkigt då vi har riktigt svårt att hitta något värde-odds för kvällen, efter lite letade faller portföljens investering på La Liga -matchen mellan Celta-Rayo där vi tycker att överspelet ger ganska bra återbetalning med tanken på historiken lagen emellan. Formmässigt är båda lagen helt under isen, 2 vinster var på deras 7 senaste matcher. Rayo Vallecano ligger sist i La Liga och Celta Vigo har 6 poäng mer inspelade därav 15’e platsen i ligan.

Hemmafacit har varit under all kritik för Celta då man än inte tagit en vinst denna säsongen, även om formen är på uppåtgående när man slog senast Sevilla på bortaplan, Rayo har spela senast mot Real och gjorde det riktigt svettig för marängerna även om de till slut fick ge sig och förlust med 2-3 var ett faktum så skall inte laget underskattas ikväll mot Celta för de har en hel del överraskningar i bagaget.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Svenska Spel fortsätter med sin miljon-kampanj att en ensam vinnare med 13 rätt får 10 miljoner kronor, spelstopp kl 15:59 Gå direkt till dagens kupong genom vår länk => Spela Stryktipset

PS: Dagens VIP-spel hämtades från Serie B och skall finnas i era inkorgar sen klockan 13:00 så glöm inte att checka er mejl. För er som inte är medlemmar och vill ansöka gör det (här).

Spanien – La Liga / Matchstart kl 22:00

Celta Vigo v Rayo Vallecano, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Celta Vigo v Rayo Vallecano 0-2

You must be logged in to post a comment.