En ganska trist spellördag enligt oss förutom några få höjdpunkter det är derbyt i Tyskland mellan Schalke-Dortmund (Revierderby), dock så kommer förmodligen alla VIP-medlemmar här på sidan följa Serie B -matchen mellan Ascoli-Empoli (där vi har över 2,2.5 mål till 2 gånger pengarna). och sen vår kvällsmatch från La Liga som vi tippar här på Tippa.nu -bloggen.

Vill du också kunna få del av våra VIP-mejl några gånger i månaden gör du en ansökan HÄR och hamnar automatiskt i ett kö-system. (Se tidigare inlägg för beskrivning hur det hela går till, hela tjänsten är gratis dock limiterad till 100 personer).

Det kommer bli en spännande match ikväll då Mallorca kämpar för sin överlevnad i La Liga och Sevilla har vaknat till efter den usla inledningen i ligan och kämpar för att få en Europa-plats. Lite intressant statistik säger att av de senaste 10 mötena lagen emellan har hela 8 slutat med över 2.5 mål i matchen. Dock får vi inte glömma att ö-laget kämpat för Champions League för bara några säsonger sedan och nu ligger de näst sist, målskyttet har varit ett stort problem, laget visade stort hjärta sist när man borta slog Granada och avgjorde matchen med en man mindre i matchens sista tilläggs minut.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Spanien – La Liga / Matchstart kl 22:00

Mallorca v Sevilla, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.95 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

 1. Skara-Bert skriver:

  Sitter och följer vip-matchen i Serie B nu Jebak! Hoppas verkligen att ni har rätt om den så öppnar ja den första lördags ölen redan nu!

 2. Jimmy skriver:

  Samma här, har dock Sassuolo i den dubbeln med jebak spel.

 3. Jimmy skriver:

  Öppna ölen Skara-Bert! 🙂

 4. admin skriver:

  FT Mallorca v Sevilla 2-1

You must be logged in to post a comment.