Säsongsstart för Allsvenskan denna helgen och premiärmatch för IFK Göteborg, Tippa.nu kommer att finnas på plats under denna matchen och även nästa veckas stormatch (IFK-Malmö), vi har delat upp biljetterna mellan vip-medlemmar så några följer med denna matchen och några nästa. Ni som har fått biljetter till Malmö-matchen kommer få ett mejl av senast tisdag.

Vi försöker att hitta bettingformen som har varit dalande nu under en tid och när det är som tyngst gäller det att minimera insatsen och inte bli allt för ivrig att ta igen tapp, därför vill vi också påminna att inte glömma hedga ut-ur-positioner när läge finns, alltså ”sälja av oddsen”.

Hemmapremiär är alltid nervöst men ser man till det historiska är det viktigt att IFK Göteborg hänger på gänget där uppe från början då det som vanligt är uppskruvade förväntningarna på Team Glenn, Lasse Vibe är kvar i truppen och det kommer bli intressant om han startar med Engvall (varit småskadad under försäsongen eller om det blir Mikael Boman, troligt att det ändå blir Boman).

Historiskt sett brukar IFK ha lätt för Åtvidaberg och på de 5 senaste har laget inte förlorat någon match 4 vinster, 1 oavgjord, efter att Åtvidaberg tappat en hel del spelare inför denna säsongen tror vi även om det kommer finnas premiärnerver på en ”lätt” seger för blåvitt!.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 15:00

IFK Göteborg v Åtvidaberg, 1:an tippas som Asian  -1.5 till oddset 2.10 hos till insatsen 4/10 units.

 

You must be logged in to post a comment.