Äntligen dags för oss att starta säsongen 2012/2013 här på Tippa.nu -bloggen, det blir femte året kör gratis speltips för allmänheten och vi skall gör allt för att leverera plus siffror och spelvinster även denna säsongen (statistik från 2011/2012 finns här), bettingportföljen startar på noll igen och kommer fortlöpa med speltips fram till Augusti 2013. Detta inlägg skrivs på en knackig internet-uppkoppling från solig ö någonstans i varmare breddgrader, som vi nämnt tidigare så kommer layouten att ändras under säsongens gång, en annan positiv sak är att folk har börjat att följa oss på Facebook i vår grupp HÄR, joina oss om du inte redan gjort det!.

Kvällens rek är hämtad från UEFA Europa League -kvalet i fotboll, det finns en hel del matcher och odds att välja mellan men vi har fastnat för mötet Slask Wroclaw mot Hannover 96, det stämmer att det är det polska laget Helsingborg körde över i Champions League -kvalet. Vi tror på en hel del mål i denna matchen från båda lagen, därför blir kvällens rek att “båda lagen gör mål i matchen“ till fina oddset 1.90 hos spelbolaget Unibet.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Europa League – Kval / Matchstart kl 20:45

Slask Wroclaw – Hannover 96, “Båda lagen göra mål i matchen“ tippas till oddset 1.90 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Slask Wroclaw v Hannover 96 3-5

  2. Vinnarspel.se skriver:

    Hej, du är välkommen att vara med på vår tävling där man ska lägga spel med en rek och du har då chansen att vinna något av de 6.600kr som ligger i potten denna omgång.

You must be logged in to post a comment.