Kaffepengar igår på vår utdelning (1 av 2 speltips satt +1 unit netto).

Spännande Premier League -match väntas ikväll på Goodison Park mellan Everton (1.83) och West Brom (4.75), två lag som ligger jämt i tabellen 13’e respektive 15’e plats och 1 poäng i differens. Hemmalaget har en extremt usel form med 0 vinster på sina 7 senaste matcher  och hade senast en tuff match mot West Ham i FA-Cupen där laget åkte ur på straffar efter att tappat en 2-1 ledning i förläggning med 1 man kort.

Oddset är högt på West Brom, inget snack, 5 gånger pengarna är bra betalt, vi tycker dock att laget är för beroende av sin anfallare Berahino som har gjort 9 mål, nästa mest mål har Dawson på 2 mål. Det måste även tilläggas att laget endast vunnit 2 av sina 11 senaste bortamatcher.

I Everton har vi ett mer utbred skara som kan göra mål Lukaku, Naismith, Mirallas och även Eto’o som ryktas bort redan denna månaden? Aiden McGeady i Everton är avstängd efter sitt röda kort mot West Ham.

Med tanken på hemmalagets knackiga form även om matchen mot West Ham såg bra ut och att laget fortfarande gör mål framåt speciellt på hemmaplan så tycker vi att oddset 2.00 på att Everton gör över 1.5 mål i matchen är helt godkänt för spel hos spelbolaget till 5 units.

England – Premier League / Matchstart kl 21:00

Everton-West Brom, Everton gör över 1.5 mål i matchen tippas till oddset 2.00 hos  till insatsen 5/10 units.

 

 

  1. admin skriver:

    FT Everton v West Brom 0-0

You must be logged in to post a comment.