Vad säger vi om gårdagens bloggspel? Roma tappade i den sista tilläggs-minuten (typ 92-93:a min) sin 1-0 ledning till 1-1, så istället för plus på den matchen blev det halva insatsen tillbaka då asianen slåg in, men som vi sagt innan så kan man alltid sälja av/hedga sig ut en sån position när det är en tunn 1-0 ledning på bortaplan, dock nog om det då vi diskuterat detta flera ggr redan. Analysen av Schalke? helt fel.. Chelsea åt upp dem 5-0. Vi backade (portföljen) -5,5 units igår på bloggen, vipspelet satt dock till fina oddset 3.70Manchester City med absoluta minsta marginal.

Tankar för ikväll? Blir att följa Arsenal-Dortmund under liveoddsen då det är spännande odds inför och det blir intressant att se om tyskarna kommer gå in för denna matchen då laget är klara grupp-ettor  i princip.

Vilket lag skall gå vidare med Real Madrid från grupp B? Basel, Ludogorets eller Liverpool? Bra fråga med tanken på att Ludogorets och Liverpool står bara på 3 pinnar var efter 4 matcher och historiskt sett är det ett handfullt med lag som lyckats, nästan mission impossible? .. Men vi tycker att det ser ganska öppet ut, beroende lite på vilket lag Real mönstrar borta mot Basel ikväll.

Vi har inget extremt upphetsande speltips och inför kvällen men vi tänker ändå blogga ut det, och det är ett BLGM -spel i matchen Ludogorets-Liverpool till oddset 1.83, 5/10 units blir det investerat i det.

UEFA Champions League – Grupp B / Matchstart kl 20:45

Ludogorets v Liverpool, Båda lagen gör mål i matchen till oddset 1.83 hos till insatsen 5/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Ludogorets v Liverpool 2-2

You must be logged in to post a comment.