Gårdagens speltips (överspelet i Southampton-Arsenal till oddset 1.85) satt med god marginal och det var på tiden att det gick vår väg utan några större hinder, ganska intressanta fotbollsmatcher även ikväll, där vårt fokus blir på Premier League och den inhemska cupen i Spanien – Copa del Rey där vi tror har hittat ett riktigt fint odds för kvällen.

I den inhemska cupen (Copa del Rey) i Spanien är det dags för returmötet i kvartsfinalen mellan Athletic Bilbao-Atlético de Madrid, där borta laget vann den första kampen med 1-0 efter nickmål av Diego Godin. Båda lagen har god form och oddsmarknaden har Atlético de Madrid som startfavorit att vinna denna matchen, hemmalaget till 2.80-3.00 är inte alls fel om man har tid att sitta och trade-oddsen vid eventuella positiv utslag för Biblao. 

För de som sitter passivt rakt igenom hela matchen är Asianen på över 2, 2.5 mål i matchen till oddset 1.90 ett vettigt spel då hemmalaget måste framåt och vi hur bra Atléticos –forwards är på att ställa om, och som vanligt då det är inhemsk cupen så är 4 av 10 units vår max-insats.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

I Premier League har vi en toppmatch på White Hart Lane där liga tvåan Manchester City gästar Tottenham som ligger på en femte plats. Här har vi svårt att se hur Spurs skall störa City att inte ta tre pinnar och överta serieledningen efter att Arsenal endast fått med sig en pinne mot Southampton igår efter 2-2 resultatet.

Oddset är helt klart spelbart då de pendlar mellan 1.95-2.05 på bortlaget (2:an) som även har statistiken och historien med sig i detta möte, 4 av de 5 senaste har City tagit, viktigt att poängtera att 3 av de 4 vinsterna är på Etihad Stadium, alltså på hemmaplan, 1 förlust och 1 vinst på White Hart Lane. Vi ser att City är så mycket starkare och därmed skall lösa 3 pinnar här, allt under 1.90 är tveksamt till spel. Vi investerar 5 units i den raka 2:an!.

Spanien – Copa del Rey / Matchstart kl 20:00

Athletic Bilbao v Atlético de Madrid, Över 2, 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

England – Premier League / Matchstart kl 20:45

Tottenham v Manchester City, 2:an tippas till oddset 1.975 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Athletic Bilbao v Atlético de Madrid 1-2
    FT Tottenham v Manchester City 1-5

You must be logged in to post a comment.