Om Tippa.nu

By admin
Kommentarer inaktiverade för Om Tippa.nu

Historien om Tippa.nu

Vi startade bloggen 2011 med ambitioner att bli en av de bästa spelbloggarna på internet. Där vi delar med oss av våra kunskaper till läsarna som vi samlat på oss under våra år som idrottsaktiva.

Sedan starten har vi publicerat över 1200 speltips på Tippabloggen och haft en snittavkastning på +14,24% (netto) per bettingsäsong. All statiskt för våra bettingportföljer finns presenterade på bloggens startsida.

Det har alltid varit viktigt för oss att ha en statistikuppföljning på vårt spelande av olika aspekter, en har varit för att vi vill visa för våra läsare att vi är seriösa med det vi gör och för det andra är att utan uppföljning har du ingen kontroll över ditt spelande och då är det omöjligt att bli en vinnare i längden.

Spelidén och förvaltning av vår säsongsbetonade bettingportfölj

Vi vill med denna tjänst ge er en chans att ta del av våra kunskaper som vi samlat på oss under flera år. Vi väljer att investera och förvalta vår spel på årsbasis i så kallad bettingportfölj, vår säsong startar i augusti månaden och sträcker sig 12 månader framåt.

Grunden till att bli en vinnare i längden bygger på en grundkunskap samt detaljerade analyser med goda kunskaper i sannolikhetslära. Det är några av ingredienserna för att man skall bli en vinnare på sikt, vi tror inte på ett kortsiktigt spelande med höga insatser under kort tid.

Vi lovar inte vinster varje gång men vi lovar att varje inlägg är genomanalyserade och bearbetat. Det finns ingen som vinner hela tiden men med hårt arbete går det att förbättra sitt utgångsläge.

Vid förfrågningar: jebak@tippa.nu

Comments are closed.