Då var det dags för åtta matcher (åttondelsfinaler)  i UEFA Europa League, flera intressanta matcher då turneringen tätnar med färre lag och mer betydelsefulla matcher. Vi har fastnat för drabbningen på White Hart Lane mellan Tottenham-Benfica, en riktigt stormatch i Europa League sammanhang och skulle lika gärna varit finalen i årets turnering.

Hur ser då spelalternativen och oddsen ut innan matchen, Tottenham anses var favoriter till att vinna matchen till oddset 2.35-2.45 på spelmarkanden, krysset 3.40 och Benfica kan fyndas till 3.30-3.40 i skrivande stund hos spelbolaget BET365. Vi håller inte alls med oddsättarna i denna matchen då Tottenham är i dekis, storförlust mot Chelsea i helgen med 4-0 (small på speciellt efter utvisningen), laget gick knappt vidare till denna omgången av EL då laget hade stora problem med Dinpro och till helgen (på söndag) har man ett viktigt London-derby mot Arsenal.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Benfica har riktigt grym form, kommer från 8 raka matcher utan något poäng tapp, laget kom på samma poäng (10p) som Olympiakos  i sin Champions League grupp efter PSG, det som vi är lite oroande är att laget kan vara nöjda med ett kryss ikväll för att sedan avgöra matchspelet på hemmaplan. Därför väljer vi att gardera tvåan som en Asian med parametrarna 0, -0.5 till oddset 2.70, spelet innebär att vid ett oavgjort betalas halva insatsen tillbaka, fullvinst vid Benfica seger.

Vi tittade även på eventuella överspel ö2.5/båda lagen göra mål i matchen, oddsen var 2.05 kontra 1.83 för dem, det vi gillade mest av dem två var BLGM till 1.83 då är det några punkter för lågt för att vi skall spela det här på Tippa.nu -bloggen.

UEFA Europa League / Matchstart kl 21:05

Tottenham v Benfica, 2:an tippas som Asian 0, -0,5  till oddset 2.70 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Tottenham v Benfica 1-3

You must be logged in to post a comment.