Fiorentina spräckte våra fina vinnar-streak här på bloggen igår, annars började matchen bra för vår del då det kom ett mål direkt för Napoli de först fem minutrarna, bara att gratulera alla er som bettade på Napoli igår till de fina oddsen som låg ut på marknaden 3.1-3.4.

Ingen rock and roll på spelutbudet idag precis, men blir två speltips från FA-Cupen med lite lägre insatser då det är lurigt att förutspå hur lagen ställer upp och deras inställning till det hela. Det kommer blir bli intressant och se om Arsenal kommer kunna motivera sig inför denna cupmatch borta mot ett taggat Sunderland efter 4-0 förlusten i onsdags mot Milan i Champions League, jag har svårt att se att det kommer bjudas på någon propaganda fotboll av Arsenal.

Angående Millwall -matchen så tycker det är en given etta då Bolton varit riktigt dåliga denna säsongen, tror på en jämn match men ändå fördel åt hemmalaget, 2-1 vinst är mycket troligt.

Ett annat spel som är inte väldigt intressant är Asian-överspelet (ö2.0) i Livorno-Bari Serie B till höga oddset 1.80 men det är inget som kommer rekas här för det är för nära spelstopp, matchen kommer dock kunnas spela på liven hos flera spelbolag för den som vill.

När det bettas på inhemska Cuper som idag FA-Cupen då är insatsen alltid MAX 4 av 10 units här på bloggen, det säkert många redan som vet mina regler angående de spelen men vill bara göra alla nya läser uppmärksamma på det.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

England – FA-Cupen / Matchstart kl 16:00 & 18:15

Millwall v Bolton, 1:an tippas till oddset 2.70 hos spelbolaget BETFAIR till insatsen 3/10 units.

Sunderland v Arsenal, 1:an tippas 0,+0.5 (Asian) till oddset 1.925 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units. Asianen innebär att du vinner helt om Sunderland vinner matchen, blir det oavgjort så multipliseras oddset med halva din insats. Så förlust blir det enbart om Arsenal vinner matchen.

FA-Cupen direktsänds i Viasat och ViaPlay+

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Millwall v Bolton 0-2
    FT Sunderland v Arsenal 2-0

    ((FT Livorno v Bari 1-2))

You must be logged in to post a comment.