Hittills har (odds)-favoriterna vunnit sina matcher i Champions Leagues åttondelsfinaler och därmed har spänningen och ”små” lagen kommit några steg efter elefanterna, Dortmund verkar även vinna sin tidiga bortamatch mot Zenit, även de var favoriter till att ta hem den matchen.

Dagens kvällsmatch är intressant då Manchester United blandat sina resultat denna säsongen och även om truppen/laget har stor erfarenhet av CL så är det ingen lätt match det har att vänta sig på Karaiskakis-stadion. Engelsmännen är favoriter (2.20-2.30) i denna kampen och de skall de vara, dock måste vi hissa ett litet varningstecken för Olympiakos som har riktigt god form även om inte grekiska ligan håller världsklass så har laget en fin svit i ligan och mot engelska lag ( 5 matcher – 4 vinster , 1 oavgjord!).

Oddset på båda lagen göra mål i matchen är precis vid linjen vi kan tycka är spelbart, i skrivande stund betalar det 1.83 gånger pengarna hos spelbolaget Unibet  vi kommer att investera 5/10 units i denna rek.

UEFA Champions League – Åttondelsfinal 1:2 / Matchstart kl 20:45

Olympiakos v Manchester United, Båda lagen göra mål i matchen tippas till oddset 1.83 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Olympiakos v Manchester United 2-0

You must be logged in to post a comment.