Ny vecka, ny avkastning.. Bloggensäsongen har börjat utmärkt för oss här på TippaNu och efter första Premier League -helgen kan vi lugnt konstatera att ”smålagen” underdogsen gör det riktigt bra mot de stora drakarna och att det knappt finns några ”lätta” matcher i England.

Ikväll riktar vi våra blickar åt fotbollsallsvenskan i Sverige och ytterligare en 6-poängsmatch för IFK Norrköping och dagens motstånd är Halmstad som har en bedrövlig borta-statisk med 1 vinst 1 oavgjord och hela 7 förluster på 9 matcher. De som vi inte får glömma är att det bara skiljer 1 poäng mellan lagen i den Allsvenska tabellen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Nya Parken (hemmaplan) kommer fälla avgörande ikväll även fast Halmstad har en god form med 3 av 4 vinster på senaste matcherna,  senast torskade laget stort hemma på Örjans Vall med 4-1 mot Häcken och det kan jämföras med Peknings torsk mot Mjällby borta med 3-1.

Oddset på den raka 1:an ligger på odds kring 1.85-1.95 och det tycker vi är helt klart spelvänligt dock med en insats ”lite” under medel,  4/10 units.

Tillägg: Intressant match i Göteborg mellan Häcken-Helsingborg, där bortalaget (2:an) finns till 4.00-4.50 gånger pengarna, visst skånelaget är experter på att kryssa men att ge dem så låg(a) vinstchanser 20-25% är väldigt lågt, inbördes har HIF kraftig övertag de senaste 5 matcherna, vi testar oddset 4.33 till låsa 2 units.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:00

IFK Norrköping v Halmstad, 1:an tippas till oddset 1.90 hos insats 4/10 units.

Häcken v Helsingborg, 2:an tippas till oddset 4.33 hos insats 2/10 units.

  1. admin skriver:

    FT IFK Norrköping v Halmstad 1-2
    FT Häcken v Helsingborg 1-1

You must be logged in to post a comment.