Inga större problem med gårdagens överspel (ö2.5) i matchen mellan Arsenal-Bayern(1-3), skönt med en så enkel spelvinst (+4,74 units). Vi fortsätter att leta Champions League -odds från åttondelsfinalerna och hittade tyvärr inget spelbart i matchen Milan-Barcelona utan det vi fastnade för var i den mindre intressanta (ur sportsligsynvinkel) matchen Galatasaray-Schalke 04.

Turkarna är oddsfavoriter (för seger) i denna match till 2.10-2.30 gånger pengarna och det skall de vara, mycket bättre trupp och framförallt är formen uppåt då de leder den turkiska ligan jämfört med Schalke som dalar sakta men säkert ner i Tyskland match efter match. Men sen innan vet vi att tyska lag är extremt organiserade och alltid farliga när de mest gäller därför vågar vi inte spela den raka 1:an utan håller oss till överspelet.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Det är lätt att glömma bort vilka spetskvalitéer som kliver ut på Telekom Arena i Istanbul ikväll, tyskarna får tillbaka Huntelaar från skada därmed är laget komplett om man inte räknar med långtidsskadorna.

Turkarna har förstärkt truppen med gamla namnkunniga spelare som Wesley Sneijder och Didier Drogba. Intressant kommer det att bli att se gamla ex Shalke-spelare som ställs mot sin forna klubb då tänker vi på Hamit Altintop, det är tråkigt för oss svenskar att Johan Elmander inte är återhämtad från sin skada.

*** Glöm inte att rösta! om ni inte redan har gjort det på oss ”Tippa” i Betssons bettingblogg-tävling -> HÄR (håller på tills fredag den 22’e FEB)

*** Inom kort kommer vi göra en uppdatering för vår statistik för vår bettingportfölj 2012/2013, senast vi gjorde det var Januari den 15 -2013.

Champions Leauge – Åttondelsfinaler / Matchstart kl 20:45

Galatasaray-Schalke 04, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Galatasaray-Schalke 04 1-1

You must be logged in to post a comment.