Många väntar på helgens match i Premier League, derbyt mellan Manchester United-Manchester City på söndag. Innan den matchen skall vi avverka betting-lördagen. Mycket fotbollsmatcher och odds att tippa, det mest intressanta denna lördagen är ändå att svenska Superettan skall avgöras, vilka som blir direkt uppflyttade till Allsvenskan och vilka som får kvala för att va kvar. Lagen som är inblandade i striderna är Jönköpings Södra – GIF Sundsvall och Ängelholms FF – Hammarby.

Många kan tycka konstigt att jag går ut och rekar en match som inte gäller något förutom äran i Superettan, dock känns det som att BP kommer vilja avsluta serien på ett bra sätt då laget varit grymt starka på Grimsta IP med 8 raka hemmasegrar. Ljungskile har flera spelare skadade och några avstängningar kommer få ändra om i startelvan, skulle det inte varit för att de va en placeringsplats så skulle insatsen åkt upp.

Den andra matchen som rekas är från Premier League och ett överspel mellan två lag som har spelat över 2,5 mål i sina 5 senaste matcher ligamatcher. I Boltons 5 senaste har de blivit totalt 21 mål / 4,2 i snitt och i Sunderlands 17 mål / 3,4 i snitt, överspelet prövas!.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Sverige – Superettan / Matchstar kl 15:00

Brommapojkarna v Ljungskile SK, 1:an tippas till oddset 1.95 hos spelbolaget EXPEKT med insatsen 6/10 units.

England – Premier League / Matchstart kl 16:00

Bolton v Sunderland, över 2,5 mål tippas till oddset 1.975 hos spelbolaget Unibet med insatsen 5/10 units.

Matchen direktsänds på Viasat PL Xtra 1 eller på Viaplay.

Dags att utöka banksaldot med 20 millar?
Blir du ensam om att få in 13 rätt på Stryktipset i helgen hos SVENSKA SPEL kammar du hem 20.000.000 miljoner kronor , Spelstopp lör kl 15:59 lämna in din rad här.

Publicerat 09:28

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Brommapojkarna v Ljungskile SK 3-1
    FT Bolton v Sunderland 0-2

You must be logged in to post a comment.