Massivt utbud av odds & fotbollsmatcher från kvällens Europa League -kval, närmare 30 matcher att botanisera igenom.

Vi har fastnat för flera odds, alla analyser kommer skickas ut till våra medlemmar (registrera dig), här på bloggen väljer vi att presentera två speltips med odds inför kvällen.

Vår sista svenska stolthet i Europa League -kvalet Elfsborg tar emot portugisiska Rio Ave som bland annat slog ut IFK Göteborg i förra omgången. Laget är extremt defensivt skickliga men på Borås Arena skall ändå Elfsborg greja 3 pinnar, vi har inga större förväntningar på någon målorgie av något lag men för att boråsarna skall klara ett avancemang till huvudturneringen krävs det vinst med mer än uddamålet.

Asianspelet (0, -0.5) på Elfsborg med halva insatsen tillbaks vid oavgjort till 1.90 gånger pengarna ser vi som spelklart.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Den andra matchen som vi kan nämna för Er att ha ett extra öga på under livespelet är den mellan Grasshoppers och Club Brugge, där vi tycker att oddset på överspelet 2.5 mål i matchen till 2.05 är intressant, lite lurigt kan vara att matchen spelas på neutral plan därav har vi låga 3 units som insats här.

UEFA Europa League -Kvalmatch (1:2) / Matchstart kl 19:00 & 20:15

Elfsborg v Rio Ave, 1:an tippas som Asian (0, -0.5) till oddset 1.90 hos till insatsen 5/10 units.

Grasshoppers v Club Brugge, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.05 hos till insatsen 3/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Elfsborg v Rio Ave 2-1
    FT Grasshoppers v Club Brugge 1-2

You must be logged in to post a comment.