BATE Borisov räddad vårt huvudspel senast i den 90 minuten då laget kvitterade till 1-1 och vårt odds satt till fina 1.90. Ikväll är det stort utbud på matcher och odds i Europa League -kvalet. Fastnat för en match mer än alla andra och det är den sena matchen mellan Sporting Lissabon och AC Horsens där första mötet slutade ”bara” 1-1 och en kraftig Sporting dominans i andra halvleken.

Det räcker för Sporting att spela 0-0 ikväll men det lär inte va något som laget kommer spela på utan det kommer bli full action framåt och även om de gör 1-0 så kommer det inte nöja sig där för då kommer Horsens att börja chansa mer och mer då de släppte in 1 mål på hemmaplan och det kommer uppstå flera kontringar för portugiserna. Vi hoppas på en sådan matchbild då vi kommer att tippa handikappspelet  asian -1.5 till oddset 1.85 hos spelbolaget Unibet som står sig väldigt högt på marknaden för det spelet. Spelet innebär att Sporting måste vinna matchen med minst två bollar.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

PS: Glöm inte att ”gilla” oss och vår spelgrupp på Facebook, genom att klicka HÄR!, tack.

Europa League – Kvalmatch 2:2 / Matchstart kl 21:30

Sporting Lissabon v AC Horsens, 1:an tippas som handikapp (-1,5) till oddset 1.85 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10 units.

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Sporting Lissabon v AC Horsens 5-0

You must be logged in to post a comment.