Måndag och lite strömatcher i Europa och Allsvenskan plus Superettan, i de svenska matcherna var det rejält nedtryckta odds på våra tilltänkta speltips därav kommer vi göra premiär för säsongens första La Liga spel från Spanien med matchen Valencia-Las PalmasMestalla.

Ser vi bara snabbt tillbaka på bloggens helgbetting (fre-söndag) gick bra, 4 av 6 speltips gav vinst, 1 boom och 1 rek gav halva insatsen tillbaka.

För Er som ännu inte hoppat på tåget så är det 10 dagar kvar på medlemserbjudandet till reducerade priset av 49:50 SEK i månaden fram till dagen ni inte vill längre, läs mer nedan.

*Erbjudande* Passa på att följa oss hela den kommande säsongen (2016/17) för halva priset *Erbjudande* 

Det är förändringar på Tippa.nu och för att ta del av alla analyser & speltips på bloggen måste ALLA skaffa sig ett medlemskonto och därefter en prenumeration, ordinarie pris kommer vara 99 SEK i månaden.

Men under HELA augusti månad erbjuder vi alla våra nya medlemmar ett medlemskap och prenumeration för halva priset 49,50 SEK istället för 99 SEK i månaden, ange rabattkoden ”nymedlem” för att få 50% i rabatten.

Registrera ett medlemskap för endast 49,50 SEK /månaden med rabattkoden ”nymedlem”

Det är en viktig seriepremiär för ett Valencia och Pako bakom spakarna, dock känns lagbygget långt i från färdigt. Hemmalaget är stora favoriter i kampen odds kring 1.70-1.80 på rak seger, lite väl lågt med tanken på att dessa matcher brukar va tajta, semesterön finns i skrivande stund till 5.00 gånger pengarna, krysset 3.80.

Pako får klara sig utan Nani och Rodrigo då de är avstängda från i fjol, det påverkar offensiven i Valencia. Förmodligen ersätts med Fede och Santi Mina. Matcherna brukar vara tajta historier, 4 av 5 matcher har slutat med under 2.5 mål, senaste slutade 2-1 till Las Palmas.

Oddsmässigt är vi inte alls intresserade av underlinan utan går på överspelet (2.5 mål) av olika anledningar då vi tycker att det finns en hel del frågetecken i hemmalaget och det kommer innebära öppningar för Las Palmas och därmed mål. I fjol vann Valencia bara 6 av 19 matcher på Mestalla, det kommer bli slitsam premiär då alla förväntar sig en lätt seger mot en halv-nykomling.

Las Palmas kom faktiskt en placering bättre än Valencia , 11’e respektive 12’e plats i La Liga, det är två lag med olika förutsättningar och gästerna har inte alls samma tryck på sig i denna matchen som Valencia som har mål att varje säsongen kämpa om Champions League -platserna men de senaste åren har det varit extremt tungt.

Vi kommer att gå relativt försiktigt på ett överspel (ö2.5) här till oddset 1.95 och 4/10 units.

Matchen Valencia v Las Palmas direktsänds i Viaplay & BET365 livestream med avspark kl 22:00***

Erbjudande från Unibet – Få ett gratis 30 dagars streaming på Viaplay Sport med Premier League -Fotboll

Anmäl dig till erbjudandet HÄR, placera ett singelspel på vem du tror vinner Premier League säsongen 16/17 för 400 SEK. Du får en Viaplay Sport-voucher via e-mail inom 2 timmar, du måste spela för egna pengar, ej bonuspengar.

Följ oss under hela året runt med de senaste analyserna och speltips i vår Facebookgrupp (TippaNU) där även andra läsare och experter ger sina bästa rekar och odds, varmt välkomna!.

Spanien – La Liga / Matchstart kl 22:00

Valencia v Las Palmas, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.95 hos till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Valencia v Las Palmas 2-4

You must be logged in to post a comment.