Det är måndag och OS i London är slut för denna gången,  Sveriges herrar tog en väntad silvermedalj igår efter ett heroiskt-OS. Vi fick in vårt huvudspeltips (Överspelet i Norrköping-Häcken)  minus det lilla spelet (1 unit) på Örebro, totalt +3,25 units (netto) i Tippa.nu:s -bettingportfölj.

Spelutbudet ser dämpat precis efter OS och flera landslag skall träningsspela onsdag och torsdag denna veckan, bla skall Sverige möta Brasilien. Men till helgen så smäller det då Premier League och La Liga startar.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Kvällens speltips och odds hämtas från svenska Superettan i fotboll, matchen mellan Brage och Trelleborg står på agendan för oss. Båda lagen befinner sig på den undra halvan av tabellen och gör allt för att sig uppåt. För detta Allsvenska laget Trelleborg har varit sjukt målglada de senaste tre matcherna, 11 mål framåt och 6 insläppta, Brage blygsamma 3 gjorda och 2 insläppta. Historiskt sätt har matcherna varit målrika lagen sinsemellan även om det har inte varit allt för många möten.

PS: Glöm inte att göra oss en tjänst att ”gilla” vår sida på Facebook genom ett klick HÄR!.

Sverige – Superettan / Matchstart kl 19:00

Brage v Trelleborg, Över 2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.75 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

 

 1. hovde skriver:

  marknaden svinger helt sjukt nå. Nogot ny information?

 2. jebak@tippa.nu skriver:

  FT Brage v Trelleborg 3-1

 3. Tipparen skriver:

  Fint överspel. Satt enkelt och bra.

  Ett annat spel jag kan rekommendera imorgon är Plymouth mot Portsmouth. Finns mer info om detta spel på min spelblogg. http://tipparen1.blogspot.se/

You must be logged in to post a comment.