Dags för den andra statistik sammanställningen för i år (2012). Bettingportföljen startades den 14 augusti 2011 och var nollställd inför spelsäsongen 2011/2012. Bettingportföljen innehåller sportinvesteringar i fotboll, ishockey, handboll och tennis. Spelbloggen Tippa.nu har funnits sen 2007.

Tippa.nu:s bettingportfölj är helt GRATIS att följa och det är endast riktlinjer för er sportsbettare och inga som helst garant för att vinna och bli rik på spel. För att göra tippande mer seriöst så uppdateras statistiken kontinuerligt på alla sportinvesteringarna vi gör!

Bloggens insatser anges alltid i units och finns synliga vid varje speltips, även odds och vilket spelbolag matchen är spelad hos. En unitskala mellan 1 till 10 units, där 10 är max insats.

Antal spel lagda i bettingportföljen säsongen 2011/2012:

Totalt antal speltips: 188 st
Totalt satsade units: 656
Totalt vunna units: 879,336
Netto: +223,336 (netto)

Avkastning på kapital (ROI): +134,05%

Får flera mejl där personer undrar hur de skall tolka units-insatsen i pengar?, en lätt förklaring skulle kunna vara att ni bestämmer i eran privata portfölj att tex: 1 unit är = 10 kr, 100kr eller 1000 kr.

Om ni inte gjort det innan så kan ni multiplicera med 223,336 som portföljen har gått plus denna säsongen och se hur mycket ni hade varit plus om ni följt alla bloggspelen.

Flera företag har hört av sig och föreslagit ett samarbete för att sedan förmodligen kunna ta betalt för en spelservice-tjänsten vi erbjuder gratis nu, men alla sådana förslag har fått avslag från Tippa.nu, det ända som vi vill är att ni gillar Tippa.nuFacebook genom klicka länken HÄR!, eller att när ni öppnar ett nytt spelkonto hos något spelbolag nedan göra det genom våra samarbetslänkar nedan som stöd, sist men inte minst tack för alla positiva mejl!.

 1. Ante skriver:

  Grym blogg Oddskillen! Följt den ett tag. Titta gärna in på min blogg och kolla min strategi som för MIG hittills varit grym. Under 2011 slår jag ditt netto och ROI med hästlängder (historik nu). Nu har jag startat en fond man kan följa under hela 2012 – där snackar vi megautdelning.
  Lycka till!
  Mvh Ante

 2. Pier81 skriver:

  Hej, håller med föregående talare, grym spelblogg!

 3. Goeran skriver:

  Tack för en bra blogg med härliga speltips !!!

You must be logged in to post a comment.