Mindre bra senast då Halmstad inte lyckades skrälla hemma mot Helsingborg som vann matchen med 1-0, men vi står fortfarande fast vid att HIF var på tok för stora favoriter i den matchen.

Ganska lurig Allsvensk omgång idag lördag (som vanligt?) så vi har titta lite på dagens utbud av Superettan och fastnat för matchen mellan jumbon Jönköping och Örebro. Innan vi går in på vårt bet så brukar vi själva få in en hel del spelförslag till våran mejl och där  vår trogne highstake-bettare ”Bananen” rekommenderar oss överspel (ö2.5 mål i matchen) mellan Öster-Mjällby till oddset 2.05 hos spelbolaget Unibet, insatsen och värdering av den matchen angav han aldrig dock.

Åter till vår rek, tre möten mellan Jönköping-Örebro genom historien som slutat 0-2, 3-3 och 0-6. Formmässigt är lagen varandras motsatser J-Södra har  3 poäng på sina 5 senaste matcher och ligger långt nere på en 14’e plats, Örebro har spelat in 13 av 15 poäng på deras sista 5 matcher och leder Superettan före Sundsvall med 1 poäng och har spelat in dubbelt många poäng som J-Södra.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Vi tycker oddset på det asiatiska överspelet är väldigt intressant då i skrivande stund erbjuds 1.80 på linan över 2,2.5 mål hos Unibet. Vi gillar spelet så bra att vi kör en insats lite över medel (6 av 10 units) på denna asian som innebär att halva insatsen betalas tillbaka vid endast två mål i matchen.

Tippa.nu gjorde ett besök på Ullevaal Stadion i Oslo igår för att se Barcelonas träning inför matchen mot Vålerengen, mer info hittar du i vår grupp på Facebook ->> HÄR! och PS: Glöm inte att gå med gruppen!.

Sverige – Superettan / Matchstart kl 16:00

Jönköping Södra v Örebro, Över 2.2,5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.80 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

 1. Bananen skriver:

  Så 1,2 nu bara sälja överspelet 🙂

  Mvh bananen

 2. admin skriver:

  FT Jönköping Södra v Örebro 2-0

 3. Jimmy skriver:

  Matchens grej
  Niklas Helgessons två vansinniga reflexräddningar. Vid ena tillfället, i första halvlek, nöp J-Södra-keepern Magnus Wikströms välriktade nick och vid andra tillfället, långt in på stopptid, fick han blixtsnabbt ut en fot när en friställd Ahmed Yasin bara skulle bredsida in 2-1-reduceringen.

You must be logged in to post a comment.