Då var det lördagen igen och ett stort utbud med matcher på spelmarknaden, fast det känns ändå som att morgondagen är dagen alla väntar på då vi har riktigt fina matcher i Premier League och Serie A att se fram emot. Men så vad har vi hittat för några odds, vi har ett speltips från den tidiga matchen i Premier League mellan QPR och Tottenham, QPR ligger fortfarande i botten av tabellen fast ändå visat att laget kan mycket mer nu när Harry Redknapp styr laget även Tottenham är i god trend då laget har 5 raka matcher nu utan förlust, vi tycker att oddset på att båda lagen gör mål i matchen till 1.80 gånger pengarna.

För de som har missat är det 10 miljoner kronor på Stryktipset för den som blir ensam vinnare med 13-rätt hos Svenska Spel, kupongen ser riktig lurig ut denna veckan med matcher från Premier League och Championship i England spelstopp kl 15:59 (lördag), om du tänkt tippa ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk till kupongen -> Lägg kupong!

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Dagens andra speltips och odds hämtas även det från England mellan Fulham-Wigan som startar klockan 16:00. Överspelet (2.5 mål i matchen) till höga 1.90 hos spelbolaget Unibet, även denna rek körs i vår portfölj till en insats av 4 units.

Har vi några varningstecken ikväll? Well i La Liga, Real Madrid till låga 1.40-1.45 borta mot Osasuna känns inte alls hett och matchen mellan Valencia-Sevilla kan gå lite hur som helst även om Valle är stora favoriter till att vinna den matchen, dock hittar vi inget smart odds-drag i den.

På måndag kommer vi redovisa statistik för de fem första månaderna av vår bettingporfölj säsongen 2012/2013 här på spelbloggen Tippa.nu

England – Premier League / Matchstarter kl 13:45 & 16:00

QPR v Tottenham, Båda lagen göra mål i matchen tippas till oddset 1.80 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

Fulham v Wigan, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

 

You must be logged in to post a comment.