Onsdagens Champions League såg ut att sitta då de stod 1-1 redan i halvtid, desto värre inga flera mål i matchen och vi boomade på vårt överspel. Kom in några mejl till oss om det var läge att sälja spelet ”boka” när det stod 1-1 i HT och det gav knappa 1.32 odds. Vi kan tyvärr inte sitta och svara på alla dessa frågor live/direkt till er tippare som undrar utan ni får själva göra en riskbedömning utifrån er  strategi och värdering. Här på bloggen ger vi bara förslag vad vi kommer investera i för kommande spel.

Vi har fått extremt många VIP-medlemskap ansökningar, har du ännu inte ansökt gör det gratis HÄR, fungerar som en kö och tar ca 10 sekunder.

Skall bli intressant att se hur Barcelona tacklar veckans CL-förlust mot Milan i hemmamötet mot Sevilla ikväll, Barca ger runt 1.20-1.25 i odds på rak seger, Sev betalar mellan 12-14 gånger. Spontant känns det som en extremt intressanta match att följa på liven och försöka hitta något överodds på Sevilla, det känns inte på förhand att det skall bli en överkörning av Barca.

Vi tänkte tippa kvällsmatchen från Serie A för vår läsare, ett riktigt bottenmötet mellan Granqvists-Genoa som ligger på en 17e plats i tabellen med ett hyfsat facit de 5 senaste matcherna, 2-2-1, poängtappa hemma mot Catania men kryss mot Juventus och vinst mot Lazio så formen får ses som helt okej. Ö-laget Palermo har fyra kryss och en förlust inför dagens mötet och det är förmodligen bara vinst som räknas då laget ligger sist i Serie A. Vi tycker oddsen lockar på överspelen i denna match, som den Mål-Asian vi tippar i portföljen anser vi som mest värdefull och även över 3.5 mål till skyhöga oddset 3.85.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Palermo v Genoa, Över 2.2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.85 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. mnkibz skriver:

    FT Palermo v Genoa 0-0

You must be logged in to post a comment.