Mitt förra speltips här på bloggen var Atletico Madrid hemma mot Udinese i Europa League, som jag trodde så på förhand var att Udinese inte skulle komma med sitt starkaste gäng, 2-0 redan i halvtid och 4-0 som slutresultat och oddset vi fick på Atletico (1.65) kändes bra, nämnde även för er i inlägget att det asiatiska handikappspelet -1 var bra till oddset 2.18.

I förra inlägget redovisades statistiken hur tippade har gått denna säsongen 11/12 på Vinnarspel -bloggen, ni har väl inte missat hur mycket plus vi ligger?.

Premier League / Matchstart kl 13:45

Den oväntande Premier League -trean Newcastle tar emot 16’e placerade Everton på St:James Park. Newcastle har gått som en raket i år och på hemmaplan är laget mycket starka, oddsmarknaden gillar att ofta trycka på underspel i Newcastles matcher fast vi går emot den som vi gjorde sist när de mötte Stoke och det gick bra då spelet generade vinst med god marginal. Observera att vi spelar en Asian på överspelet därmed tar vi mindre risk.

Newcastle v Everton, Över 2.2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.85 hos spelbolaget Unibet till 4/10 units. Asianen innebär att du får halva insatsen tillbaka vid endast 2 mål i matchen.

Matchen direktsänds på Viasat Fotboll HD

Sverige – Svenska Cupen FINAL 2011 / Matchstart kl 15:30

Helsingborg går mot att ta en dubbel denna säsongen, de har redan vunnit Allsvenska och nu är det bara en viktigt match kvar och det är att ta hem cupguldet i Svenska Cupen. 17’e oktober var senast Kalmar spelade en riktig tävlingsmatch, för Helsingborg var det den sista matchen den 29’e, kan tänka mig att denna vilan för Kalmar inte är till någon fördel utan mer tapp av matchtempo.

Skåningarna har förlorat tre matcher på hela säsongen, tror inte deras fjärde kommer idag, och även vid förlust så är Kalmar garanterade Europa spel då Helsingborg vann årets Allsvenska.

Helsingborg v Kalmar, 1:an tippas till oddset 1.85 hos spelbolaget EXPEKT till insatsen 4/10 units.

Matchen direktsänds på TV4.

Premier League / Matchstart kl 16:00

Blackburn hade otur senast mot Norwich då laget ledde i princip hela matchen och åkte på en tveksam straff i slutminuten och det kanske är det som kännetecknar ett lag som ligger på 18 av 20 platser i Premier League och har tagit 2 poäng på de senaste 5 matcherna.

Chelsea har fått riktigt grus i maskineriet efter 5-3 förlust i London-derbyt mot Arsenal och sen poängtappat mot Genk 1-1 i veckans Champions League.

Båda lagens matcher är inblandade i otroligt många över-matcher(2,5 mål) denna säsongen, Blackburn 70% och Chelsea 80%.

Blackburn v Chelsea, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.67 hos spelbolaget BETFAIR till insatsen 6/10 units. Utanför oddsbörsen låg spelbolaget EXPEKT med högst odds på överspelet till 1.60 i odds.

Matchen direktsänds på Viasat PL Xtra 2

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Newcastle v Everton 2-1
    FT Helsingborg v Kalmar 3-1
    FT Blackburn v Chelsea 0-1

You must be logged in to post a comment.