Två lördagsspel från Allsvenskan och Premier League där tycker att hemma-segrarna har ett hyfsat spelvärde.

Hull har gått starkt hittills och på hemmaplan ser laget extra starkt ut, även om Aston Villa har varit förvånansvärt bra hittills med tanken på alla skador (Benteke och N´Zogbia, Agbonlahor, Westwood, Gardner, Okore) truppen har så slog man Manchester City. Det är ingen lätt uppgift att vinna på bortaplan i Premier League och vi tycker att Villa har överpresterat därför tycker vi att Asianen -0,0.5 är helt klart spelvärd till oddset 1.925 hos Unibet på Hull då den ger halva insatsen tillbaks vid ett oavgjort resultat i matchen.

BP kan säkra sitt Allsvenska-kontrakt mot Åtvidaberg idag till oddset 2.05 hemma på Grimsta IP, men då krävs det en sjätte raka hemma seger, vi tror att motivation slår ”klass” därför plockar vi in 1:an här i dagens investering, dock till låg insats 3/10 units.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Spela hem 10 miljoner när du blir ensam med 13 rätt !! – Spelstopp Lördag kl 15:59

Det gäller för stryktipset hos Svenska Spel  som garantera 10 miljoner till en ensam vinnare med 13 rätt. Om du tänkt lägga ett system för att pricka de 13 matcherna med matcher från Premier League och Championship så kan du göra det genom vår direktlänk till kupongen -> Lägg din stryktipskupong!.

Andra tankar om lördagen: Frågan är hur många bollar Liverpool kommer krossa Crystal Palace med idag på Anfield ?, Liverpool att göra 4 mål i matchen till 3.50 som oddsmarknaden erbjuder just nu är lite väl dåligt för spel tycker vi men kan finnas stora världen att följa matchutvecklingen och oddsen under livebettingen. Dagens VIP-spel skickades ut kl 14:00 för er som inte checkat era inkorgar än.

England – Premier League / Matchstart 16:00

Hull v Aston Villa, 1:an tippas  som asian -0, 0.5 till oddset 1.925 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 16:00

Brommapojkarna v Åtvidaberg, 1:an tippas  till oddset 2.05 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Hull v Aston Villa 0-0
    FT Brommapojkarna v Åtvidaberg 0-0

You must be logged in to post a comment.