Lördag och riktigt trevligt utbud av matcher för oss som gillar  spor & betting, vad sägs om dagens godbitar, Arsenal-Liverpool, Milan-Fiorentina sen att Svenska Spel kryddar till det med att ha 13 miljoner i jackpot på Stryktipset för sista veckan gör inte det hela mycket sämre för oss. Denna lördag kommer vi gå på två högoddsare som vi verkligen har goda chanser att sitta till fin avkastning!.

Det brukar inte vara så spelvänligt att tippa stormötena i Premier League men kvällens borta-odds på Liverpool lockar faktiskt oss till spel, 3.40 gånger pengarna på Liverpool skall vinna kampen, oddset känns bra då vi tycker att pool vinner minst 1 av 3 av dessa mötena. Bokningen av Arsenal alltså X2 ger under 1.70 och överspelet (ö2.5) ca 1.65 hos spelbolaget Unibet båda dessa oddsen går inte att spela enligt oss.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Sen får vi inte glömma att Arsenal har en grymt viktigt match på bortaplan i Champions League mot Borussia Dortmund redan på tisdag där det kommer krävas poäng för resterade schema ser inte så fördelaktigt ut för the Gunners sen man tappat hemma på Emirates just mot tyskarna. Vi tror att denna matchen kommer finnas med i Wengers och spelarnas tankar även om dagens match har mycket värde och prestige.

En ”liknade” match är Parma-Juventus i Serie A, där den gamla damen har mycket att lösa i sin nästkommande hemmamatch i CL mot Real Madrid. Juventus finns till 1.65-1.70 för seger mot Parma (5.00), uselt enligt oss, men vi kommer ge vår syn på den matchen i vårt VIP-mejl och inte här.

***

Sista veckan med chansen att ta hem 13 miljoner i Jackpot på Stryktipset hos Svenska Spel

Vi kommer skickar ut vår streckningsförslag till våra VIP-medlemar (ansök) runt lunchtid under lördagen, spelstoppet är som vanligt klockan 15:59. Känner att du är i form för att pricka alla de 13 matcherna? Sex matcher från Premier League och sju Championship matcher på dagens kupong!.

Direktlänk till spelkupongen/stryktipset och din jakt efter 13 rätt! -> Lägg din kupong nu!

***

Oddset (3.60) på en Fiorentina -seger ikväll på San Siro är inget man kan skoja bort hur som helst, de senaste matcherna mötena har det slutat med 1 vinst för milan, 2 oavgjorda och 2 vinster för Fiorentina, så här har vi ett överodds till enligt oss på Tippa.nu. Även Milan har Champions League match kommande vecka mot Barcelona. Så vår andra bet för dagen är ytterligare en borta-2:a till höga oddset 3.80 till insatsen 3 av 10 units.

Har du än inte joinat vår grupp på Facebook med våra senaste uppdateringar kring odds och matcher är det på tiden att du gör det nu -> HÄR!

England – Premier League / Matchstart kl 18:30

Arsenal v Liverpool, 2:an tippas till oddset 3.40 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Milan v Fiorentina, 2:an tippas till oddset 3.80 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Arsenal v Liverpool 2-0
    FT Milan v Fiorentina 0-2

You must be logged in to post a comment.