Då var det dags för kvartsfinaler i UEFA Europa League -fotbollen, 4 matcher med avspark kl 21:05

Vi har valt att fokusera på mötet mellan Dynamo Kiev-Fiorentina Olympia stadium i Kiev.

Viola kommer från två 3-0 förluster, senast var mot Napoli i helgen som fick laget att droppa till en 5’e plats i Serie A och därmed är chanserna att ta en Champions League -platsen, dessförinnan torskade laget mot Juventus (3-0) i Coppa Italia.

Skall man försöka vinkla och leta motiveringsvariabler så kan det positiva vara att man är avsågade i ligan (skall mycket till att man inte tar en EL-plats i år igen) och i den inhemska cupen, Europa League är detta det ända man har kvar att satsa på denna säsongen och ser vi till statistiken så har Fiorentina lyckats näta i alla sina EL-framträdande denna säsongen.

Dynamo har aldrig lyckats besegra Fiorentina på de 4 mötena lagen har möts, dock säger årets Europa League -form att laget är grymt hemmastarka med 5 raka vinster och borde inte underskattas, två viktiga spelare är borta för hemmalaget, försvaren Makarenko och mittfältaren Miguel Veloso.

Vi tror att det kan bjudas på en svängning historia och därför är oddset 1.975 hos på asian-överspelet intressant till en investering på 5 units.

UEFA Europa League – Kvartsfinal 1:2 / Matchstart kl 21:05

Dynamo Kiev v Fiorentina, Över 2. 2,5 mål (Asian) i matchen tippas till 1.975 till insatsen 5/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Dynamo Kiev v Fiorentina 1-1

You must be logged in to post a comment.