Bloggens överspel i måndags (ö2.5 mål i matchen) mellan Helsingborg-Häcken gick in med god marginal (5-0) till oddset 1.95 och 7 satsade units, succé!.

Det börjar bli torrare och torrare på fotbollsutbudet, Chelsea höll för favorit trycket igår och tog hem 2013 års Europa League titel genom att besegra Benfica med 2-1 där sista målet gjordes i den sista tilläggsminuten, grattis till er alla som vågade tippa på favoriten där.

Kvällens bet hämtas från kvartsfinalspelet i ishockey-VM, inte ofta vi kör hockey-bets men det händer, Sverige tar emot Kanada, ingen drömmotståndare precis då deras senaste möte i gruppspelet slutade med 3-0 till kanadensarna fast kunde mycket väl blivit 7,8-0. Oddset är lågt (1.75) på Kadenserna, ner till 1.70 tycker vi att det är spelvärt, under det så avråder vi. Även fast Sverige har förstärkt med bröderna Sedin tycker vi inte Sverige borde klara att vinna denna matchen, vi tror att VM-sagan tar slut här och därför spelas 1:an till 1.75 till 4 av 10 units (låg insats) på Kanadensisk seger.

PS: Glöm ej att ”gilla” och gå med vår Facebookgrupp HÄR!.

Ishockey-VM 2013 / Kvartsfinal – Matchstart kl  20:15

Kanada v  Sverige, 1:an tippas till oddset 1.75 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

 

  1. mnkibz skriver:

    Tack för min. odds Jebak, mycket uppskattat 🙂

You must be logged in to post a comment.