Igår körde vi igång säsongen 2014/2015 med ett vip-spel från fotbollsallsvenskan och ikväll tänkte vi starta den officiella bloggen för fjärde året i rad under namnet Tippa.nu.

En intressant Allsvensk match mellan Mjällby och IFK Norrköping, en så kallad ”6 poängs match” där Norrköping aldrig förlorat borta på Strandvallen men vinstformen har varit riktigt sviktande då laget inte vunnit i Allsvenskan sedan 20 juli. Positivt är att skyttekungen Alhaji Kamara skall vara redo för spel.

Anders Linderoth -effekten har avtagit lite efter den fina 3-0 segern hemma mot IFK Göteborg, efter det har Mjällby två uddamålsförluster på kontot och en nedflyttningsplats-placering i Allsvenskan med 4 poäng upp till Örebro och Helsingborg.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

De fem senaste möten lagen i mellan har slutat med 4 vinster för IFK Norköping och 1 oavgjort resultat som var de senaste möte lagen spelade, 16 april 2014.Även fast Peking har statiskt övertag ikväll så tycker vi att oddset 2.30 på bortaseger är klent!.

Väderförhållande under kvällen skall vara fina 21 grader och sol enligt SMHI så alla förutsättningar finns för fin fotboll.

Oddset på överspelet är helt klar spelvärt ner till 1.85 enligt oss, hos spelbolaget Unibet ligger oddset på 1.90 i skrivande stund och oddsbörsen lite högre, vi väljer att investera 5 units i kvällens speltips.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:00

Mjällby v Norrköping, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos till insatsen 5/10 units.

 

 

  1. admin skriver:

    FT Mjällby v Norrköping 3-1

You must be logged in to post a comment.