Matchen mellan Djurgården och IFK Göteborg slutade hela 3-2 och vårt speltips att ”båda lagen skulle göra mål till 1.80 i odds satt redan i första halvlek, vi tackar och bockar för det.

Inför kvällens match mellan GAIS-Örebro har spelmarknaden tryckt ner GAIS raka odds ordentligt, spelet fanns till 1.90 från början och nu nere på låga odds som 1.60-1.65. Visst gaisarna är favoriter men alldeles för stora. Höjer ett varningens finger för Örebro (odds 5.50 hos Unibet), visst det har inte vunnit en match hittills i år men tror ändå de kommer kunna störa hemmalaget rejält då även de spelar med kniven på strupen efter dålig serie inledning.

Örebro ligger sist som sagt i Allsvenskan efter 12/13 omgångar, i snitt gör laget 0,83 mål framåt och GAIS släpper in 1,25 per match, varför jag just enbart tar upp statistiken för Örebros chanser att göra mål är för det är på dem vårt bet kommer hänga på, för GAIS kommer garanterat göra mål framåt och ja tror även på gnällbälte -laget i detta fall till härliga 2.00 gånger pengarna hos Unibet. Vi hoppas även på att Örebros nya tränare Per-Ola Ljung som tillträde under EM-uppehållet skall ha en s.k ”Per-Ola” effekt i kvällens match som det brukar heta inom sportens värld.

PS1: Ny statistik för Tippa.nu -bloggen (vi har lagt ca 300 speltips denna säsongen) kommer förmodligen imorgon här.

PS2: För er som missat snabb-adressen till bloggen är den tippa.nu , uppskattar ni jobbet/rekarna  ”gilla” oss på Facebook HÄR!.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:00

GAIS v Örebro, Båda lagen göra mål i matchen till oddset 2.00 hos spelbolaget Unibet insats 5/10 units.

Matchen direktsänds i Canal+ Extra2

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT GAIS v Örebro 0-1

You must be logged in to post a comment.