Tisdagskväll och dags för ett hett Merseyside-derby mellan Liverpool och Everton i Premier League, totalt spelas det sex matcher ikväll, Pool är höga favoriter enligt oddsmarknaden att ta tre pinnar i denna kampen, sist lagen möttes slutade det 3-3 och matchen bjöd på hög underhållning och röda kort allt enligt schemat. Vi tror att hemmalaget blir för starkt för Everton dock så lockar inte oddset 1.80-1.85 på en Pool-seger då detta derby är en ”speciell” tillställning där allt kan hända.

Efter 19:30 kan alla VIP-medlemmar se i sin inkorg vår hela inför-analys från derbyt och därmed det bästa tipset från den drabbningen.

Det finns två överspel (ö2.5 mål i matchen) som är intressanta enligt oss, det vi tänkte tippa är mötet mellan Southampton-Arsenal där de raka allternativet betalar 2.05 och Asian-varianten (ö2, 2.5) – 1.85 i odds. Vi gillar målhistoriken lagen emellan och tycker därför att Asian-överspel till 1.85 är givet med halv insatsen tillbaks vid 2 mål i matchen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Andra överspel vi tycker är intressant är det mellan Swansea-Fulham, dock har marknaden tryck ner oddset till 1.70-1.75 och det känns ej spelbart, men dock en intressant match att följa under liveoddset, skall vi vara ärliga på redaktionen så blir Crystal Palace-Hull den matchen vi kommer följa intensivast (bettingmässigt) under kvällen om vi ser bort från Southampton-Arsenal som är vårt huvudspel, hur kan då ett sånt bottenmöte intressera oss? inte ofta de olika överspelen ö1.5, ö2.5 ger så skyhögt i Premier League som i denna matchen.

Vi är fullt medvetna om att det gjorts totalt 8 mål på fem möten och att i en av de fem matcherna gjordes det 6 mål, det skrämmer ändå inte bort oss att följa kampen intensivt på en huvudskärm.

England – Premier League / Matchstart kl 20:45

Southampton v Arsenal, Över 2, 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.85 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

 

 

  1. admin skriver:

    FT Southampton v Arsenal 2-2

You must be logged in to post a comment.