Onsdagskväll och riktigt bra spelutbud med flera intressanta odds för att vara mitt i veckan, vi kommer hålla oss till 1 speltips här på spelbloggen men vi har skickat ut ett extra medlemsbrev där vi analyserar 2 kvällsmatcher till.

Matchen vi väljer att investera i är den mellan Parma-Roma i Serie A spelstopp kl 20:45 på Stadio Ennio Tardini.

Roma åker upp till norra Italien för att möta ett Parma (3.50) som laget (Roma 2.05) brukar ha ganska lätt för, 4 av de 5 senaste mötena har slut med vinst för Rom-laget och lagets form denna säsongen hittills har varit 3 raka segrar och med det toppar laget Serie A 14/15 med Juventus som har sämre målskillnad.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Parma blandar rejält offensivt och defensivt med 1 vinst och 2 förluster på de 3 senaste matcherna och en målskillnad på 7-8, man vet aldrig med andra ord vart man har laget, dock brukar matcherna som oftast bli underhållande och svängning, Roma har inte släppt in något mål i årets seriespel men idag tror vi det på en spräckt nolla. Vi lirar överspelet ö2.5 mål i matchen till fina oddset 1.95 i kväll.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Parma v Roma, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.95 hos spelbolaget till insatsen 5/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Parma v Roma 1-2

You must be logged in to post a comment.