Summeringen av våra två helg -speltips här på bloggen från La Liga och Serie A generar dem både oss +12.15 units (netto) därmed ökar vi värdet och avkastningen på årets portfölj, första statistik uppdateringen kommer efter ca 20-30 speltips (som vanligt). I gårdagens Champions League möten höll odds-favoriterna väl, 6 av 8 favoriter vann, en oavgjord (Köpenhamn-Juventus) och en förlust (Real Sociedad-Shaktar).

Det blir en rek (match) här på spelbloggen och en ”extra” (Marseille-Arsenal) för våra VIP- medlemmar. Matchen vi bloggar här är mellan Italien och Tyskland, Napoli leder Serie A och Dortmund leder Bundesliga. Tyskarna är favoriter i denna match och oddset har sjunkit på dem sen oddsmarknaden tog upp spelet för tippning, för vårt spel och odds är det bra för vi går emot marknaden här, dock med en försiktighet i antal satsade units (4) och att vi spelar Asianen i detta fall som innebär att halva insatsen betalas tillbaka vid kryss.

Överspelet lät även spännande i denna matchen då det är två extremt målfarliga lag men oddset på över 2.5 mål är riktigt nertryckt och är ej spelbart när vi skriver detta inlägg plus att vi ser ett härligt värde i 1:an (Asian) därför föredrar vi det.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

UEFA Champions League – Grupp F / Matchstart kl 20:45

Napoli v Borussia Dortmund, 1:an spelas som Asian 0, -0.5 till oddset 2.50 hos spelbolaget Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Napoli v Borussia Dortmund 2-1

You must be logged in to post a comment.