En av två högoddsare satt i lördags (Fiorentina till 3.80 gånger pengarna) och det räckte för att vår bettingportfolj skulle stiga med +4.40 units (netto), då är torsken på Liverpool som kostade oss 4 units medräknad.

Då det är svårt att hitta några spelbara odds i kvällens Champions League -omgång tycker vi mötet mellan Köpenhamn-Galatasaray är mest intressant ur ett bettingperspektiv, första mötet lagen sinsemellan slutade med 3-1 vinst för Galatasaray. Turkarna slåss med Juventus om andra platsen i grupp B. Real Madrid har kopplat greppet om gruppen med tre raka vinster, dock tror vi laget kan komma att få det ganska svårt mot ett pressat Juve som måste vinna hemma ikväll mot spanjorerna för att ha chans till avancemang, men det är dagens VIP-spel (ansök om medlemskap) så alla berörda kommer få ett mejl med våra tankar kring den matchen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Både FC Köpenhamn och Galatasaray kommer från starka vinster i deras inhemska ligor, med god form och målglada resultat för bägge lagen, 4 av 5 senaste matcherna (liga+cup) danskarna spelat har slutat med minst 3 mål, turkarna har ett ännu bättre mål-facit 5 av 5 har slutat med minst 3 mål för dem. Så båda lagens form är på uppåt och det kommer satsas framåt då båda lagen vill vinna denna matchen antingen för det är sista chansen att hänga med eller för att rycka i toppen i grupp B.

Lagen har möts två gånger i år, en CL-match och en träningsturnering i juli, matcherna slutade med resultaten 3-1 och 4-2 favör åt turkarna.Vi tycker att överspelet till oddset 1.90 är helt klart spelvärt och därmed investerar vi 6 av 10 units i kvällens bet. Odds under 1.80 avråder vi på detta spel.

UEFA Champions League – Grupp B / Matchstart kl 20:45

FC Köpenhamn v Galatasaray, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

  1. admin skriver:

    FT FC Köpenhamn v Galatasaray 1-0

You must be logged in to post a comment.