Succén uteblev helt igår då det inte gick alls som vi trott, nya tag för oss ikväll i ställer med italiensk fotboll från Serie A denna söndagen som ser helt okej ut i väntan på veckans spännande Champions League -matcher. Spännande match på Stadio Luigi där Sampdoria tar emot ett Roma med ett ny tränare då Zeman fått sparken förra veckan efter flera katastrof resultat, kommer Spalletti till sommaren?.

Vi tror inte att Roma klarar att stänga igen sitt svängning försvar på direkten även med den ny tränaren (Andreazzoli). Överspelet ger 1.90 nu i skrivande stund och det ger vi grönt ljust åt att spela, dock ej under det. Historiskt sätt slutar nästan dessa matcher aldrig 0-0.

Betsson hörde av sig i veckan och frågade om vi ville delta i deras årliga (2012) bästa spelblogg -tävling, första sa vi nej tack men tänkte efter om läsarna gillar och uppskattar vad vi gör här på Tippa.nu-bloggen så varför skall de inte få rösta på oss? så klicka in dig på länken och ge oss en röst, Här är länken -> RÖSTA PÅ TIPPA.NU (skriv i den tomma rutan Tippa.nu och därmed lägg er röst på oss, processen tar några sekunder att göra, tack!).

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

PS: Matchen mellan Cagliari-Milan kan var helt klart värt att följa under livebetting då oddsen på antal mål ser spännande ut och den sportsliga mötet mellan Ekdal-Balaotelli.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Sampdoria v Roma, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 Unibet till insatsen 4/10 units

 

  1. mnkibz skriver:

    Har redan röstar på er! Utan tvekan en av de bästa bloggarna.

  2. admin skriver:

    FT Sampdoria v Roma 3-1

  3. Skara-Bert skriver:

    Röstade på er!

You must be logged in to post a comment.