Summeringen av de två senaste landskampsspelen blev +1.94 units då ett speltips blev ogiltigt då matchen mellan Österike – Turkiet slutade kryss (0-0) och vår asian betalade tillbaks hela insatsen, sen hade vi en lite slant (2 units till 1.97 i odds hos spelbolaget REDBET) på att Danmark skulle vinna mot Norge och den matchen slutade 2-0.

Men ikväll börjar den Italienska ligan Serie A, premiärmatchen är mellan Milan – Lazio på San Siro. Många har hört av sig och undrar vilka långtidsspel/odds jag tänker tippa. Det blir inga långtidsspel för mig då jag inte är intresserad av att binda kapital även om jag kan ta oddset på börsen. Men jag kan rekommendera er inför Serie A artikel från spel och tips sajten Tippa.nu .

Tippa.nu ger er Scudetto och skytteliga-vinnare i Serie A säsongen 2011/2012 (artikeln öppnas i nytt fönster)

Där krönikören inte tror på storfavoriterna Milan eller Inter utan ett helt annat lag.

You must be logged in to post a comment.