Det är ”bara” en Serie A -match i kväll och det är inte vilken som helst, utan ett hett rivalitetsmöte mellan Fiorentina och det oslagbara laget från Turin, Juventus har nu 43 matcher utan förlust. I helgen hade de inga som helst problem mot Chievo där det blev 2-0 till slut och mest spel mot ett mål, Fio kommer från en 1-1 match mot Parma där laget var mycket bättre och kunde egentligen stängt matchen men Jovetic bomat straff i 88’e minuten, dock får tilläggas att Parma även de missat en av deras två straffar men helt klart spelfördel för Fiorentina i den matchen.

Vi på Tippa.nu tror att Juventus kan få det riktigt tufft ikväll och vi har sneglat på den raka 1:an (Fiorentina) till närmare 4 gånger pengarna hos UnibetOdds vi ”gillar” ännu mer är ”Båda lagen gör mål i matchen” till 1.90 och över 2,2.5 mål till 1.975 och även Fiorentina att göra över 1,5 mål i matchen till fina 3.75 i odds. Se nedan i summeringen hur vi lägger vår units för denna matchen.

Vi lovade även att leverera någon karamell från italienska Serie B, efter att gått i genom hela omgången upp och ner några fastnade vi för Agon Mehmeti –Novara hemma mot Spezia. Novara har fortfarande inte förlorat i Serie B denna säsongen, dock har laget problem att vinna matcherna då man redan har 4 oavgjorda på 5 seriematcher dock är laget riktigt starka på sin plastmatta (Stadio Silvio Piola). Asian-ettan (0,-0.5) tippas på Mehmetis Novara till oddset 1.95, spelet innebär att halva insatsen betalas tillbaks vid ett oavgjort resultat. Observera att matchen börjar tidigt, avspark redan klockan 18:00!.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Glöm inte att ”gilla” vår Facebook-grupp för senaste live-uppdateringar om spel och odds, gå med direkt HÄR!.

Italien – Serie B / Matchstart kl 18:00

Novara v Spezia, 1:an tippas som Asian 0,-0,5 till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Fiorentina v Juventus, Över 2.2,5 mål i matchen tippas till oddset 1.975 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

Fiorentina v Juventus, Fiorentina göra över 1,5 mål i matchen tippas till oddset 3.75 hos Unibet till insatsen 2/10 units.

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Novara v Spezia 1-0
    FT Fiorentina v Juventus 0-0

You must be logged in to post a comment.