Ett intressant möte vi har att vänta mellan Häcken-Hammarby i en av två Allsvenska -matcher som spelas ikväll. Förste mötet i serien slutade med en 2-0 seger för Bajen på Tele2 -arena, ikväll står Häckens nya Bravida Arena för arrangemanget och vi lär få se en helt annan match där Hisingslaget kommer stå för det kreativa framåt.

Båda lagen har gått ”knackigt” i serien bortsett att Hammarby är nykomlingar där deras uttalade mål är mer än att klara sig från nedflyttning. Häcken har haft en medioker säsong där laget haft svårt med målskyttet och de uttalande ambitioner att slås om en topp 3 plats i Allsvenskan ligger långt bort.

Vi tycker att oddset på en Häcken seger till oddset 2.20 är riktigt intressant, men Asian-allternativet är än mer spelvärt då det betalar 1.95 i odds för halva insatsen tillbaks vid ett oavgjort resultat. Historiskt är det jämt skägg mellan lagen på de 5 senaste, 2 vinster var och 1 oavgjord match, i denna match lägger vi inte någon större vikt vid det utan tror vi kommer att bjudas på målrik och gladfotboll -tillställning på Bravida Arena.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:00

BK Häcken v Hammarby, 1:an tippas som Asian (0,-0.5) till oddset 1.95 hos  till insatsen 5/10 units.

 

You must be logged in to post a comment.