En vecka sen exakt vi bloggade, då blev det spelvinst på båda våra rekar, med tanken på landslagsuppehållet så är bara det lägre serierna igång men det gör oss inget för vi har hittat ett intressant kvällsodds från Italien och Serie B i matchen mellan Padova-Palermo. För er som har missat så lägger vi ut speltips i vår Facebookgrupp (här) vid brist om tid, sen har vi en VIP-sektion (här) som alla kan gratis registrera sig för men blir fullständiga medlemmar vid mån av plats.

Gattuso och hans tränarstab har tagit ett poäng på två matcher åt Palermo så inledningen har varit allt annat än lätt för ex Milan-spelaren och klubben är inte kända för att hålla hårt i en tränare som levererar dålig resultat. Padova har spelat en match i årets upplaga av Serie B och den torskades med 2-0 mot Trapani.

Oddsen på 1×2 inför matchen är jämt fördelade mellan lagen 1: 2.75 X: 3.10 2: 2.62 hos Unibet där bortalaget Palermo är knappa favoriter mer nog av att det är ett ex Serie A -lag än att formen är på topp. Matchen är ovis och därför är inte 1×2 något alternativ, det som är intressant är det fina oddset på asian-överspelet som ger över 2 gånger pengarna då speciellt Padova öser framåt och släpper hemåt lika mycket, försäsongen har laget bjudit på bra ”hawaii-fotboll”.  Asianen innebär att halva insatsen betalas tillbaks vid två mål i matchen, 6/10 units insats.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Italien – Serie B / Matchstart kl 20:30

Padova v Palermo, Över 2, 2.5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 2.025 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Padova v Palermo 0-3

  2. Jimmy skriver:

    Tack för ett coolt odds, easy money !!!

  3. Manpower-Nisse skriver:

    Schysst sida och rek! Kötta på å tack!

You must be logged in to post a comment.