Vårt sista inlägg var i onsdags och då skrevs det lite historia då vårt speltips tog inte mer än 8 minuter för att bli verkställt.

Gårdagen (lördag) som i vanliga fall brukar vara en stor speldag var så torr på bra spelutbud då valde vi att ta en extra vilodag och koncentrera våra krafter på idag och våra dubbla speltips från den italienska fotbollenSerie A.

Vi är nöjda med båda oddsen vi hittat, inga stormatcher men helt klart intressanta matcher. Cesena (3.60) tar emot Genoa (2.15) hemma på Dino Manuzzi, hemmalaget har haft stora problem i årets ligaspel, laget ligger näst sist efter 12 omgångar (på 8 poäng som jumbon Parma) och bara 1 vinst i bagaget, dock har laget tendenser till att kryssa sina matcher och göra 1 mål framåt i snitt på hemmaplan. Genoa börjat årets säsong över förväntan om placerat sig på en 5:e plats med 20 inspelade pinnar, laget har gjort mål i sina 5 senaste matcher och är favoriter även idag men vi väljer att oddset BLGM (Båda lagen gör mål) i matchen före det raka spelet, till oddset 2.10 hos spelbolaget

Den andra matchen hämtas från Sicilien och mötet mellan Palermo-Parma, där krislaget Parma (sist i tabellen) är på besök (La Favorita). Vi gillar oddset på hemmalaget då du kan hitta det ”raka” spelet på 1:an i asiatisk bok till oddset (-0.5) 1.975 jämfört med deras 1×2 alternativ där 1:an ”bara” ger 1.85 ggr pengarna, exakt samma spel bara att spelbolaget inte har lyckats synka sina två ”böckerna” helt.

PS: Glöm inte att följa oss på Facebook i vår TippaNu -grupp

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Cesena v Genoa, Båda lagen gör mål i matchen tippas till oddset 2.10 hos till insatsen 4/10 units.

Palermo v Parma, 1:an tippas som Asian -0.5 till oddset 1.975 hos till insatsen 5/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Cesena v Genoa 0-3
    FT Palermo v Parma 2-1

You must be logged in to post a comment.