Då är det äntligen dags att kicka igång Premier League säsongen 2014/2015 och vi har hittat ett intressant odds att testa som premiär-spel från England.

Intressanta nyförvärv i Everton då laget skall höja sig ett steg till för att närma sig giganterna denna säsongen enligt Roberto Martinez. Redaktionen ser det som en jätteutmaning att de skall gå och höja sig utan samma ekonomiska muskler som de elefanterna.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Leicester på King Power Stadium kan bli en mardröms motståndare för The Toffees då vi vet hur skickliga hemmalaget är på omställningar och vad nykomlingar brukar kunna prestera i början av säsongen då laget bemöts med underskattning.

Hur som helst betalar överspelet (ö2.5) i skrivande stund mellan 2.05-2.10 ggr pengarna och det får ses som riktigt intressant odds då vi har två ganska offensiva lag på banan, att det är premier väger vi inte speciellt mycket in i vårt val.

Mer info/analyser inför denna och två andra speltips inför helgens Premier League -matcher skickas ut per mail till Er medlemmar.

England – Premier League / Matchstart kl 16:00

Leicester v Everton, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.05 hos insats 4/10 units.

 

 

 

 

  1. admin skriver:

    FT Leicester v Everton 2-2

You must be logged in to post a comment.