Spelbloggen Tippa.nu är inne i en riktigt bra fas då vi kammade hem full pott igår igen (2 av 2). Sassuolo (2-0 vinst över Modena) till fina 1.85 i Serie B och överspelet i La Liga-matchen mellan Espanyol v Sevilla till oddset 2.075. Nettouppgången för vår bettingportfölj blev 2.55+4.3 = +6.85 units (netto).

Hur ser då våra lördagsbets ut, italienska Serie B har haft otroligt många intressanta överspel-odds denna säsongen och det går inte att se bort från dagens utbud, efter att ha botanisera i listan ett tag vill vi lyfta fram ett odds därifrån. Topplaget Livorno har en svår bortamatch mot Vicenza idag och vi är inte allt för säkra att tre pinnar kommer lösas så lätt idag. Vi tycker att Asianspelet över 2,2.5 mål i matchen till fina oddset 1.875 är spelklart, Asianen betalar tillbaka halva insatsen vid endast 2 mål i matchen.

För de som har missat är det 10 miljoner kronor på Stryktipset för den som blir ensam vinnare med 13-rätt hos Svenska Spel, kupongen ser riktig lurig ut denna veckan med matcher från både Premier League och Championship  spelstopp kl 15:59 (lördag), om du tänkt tippa ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk till kupongen -> Lägg kupong!

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

I Premier League är matchen Southampton-Reading av intresse, fast inte pre-match då överspelet (2,5 mål) är kraftigt nedtryckt och hoppas det kan korrigeras upp efter 10-15 minuter på liveodds-markanden, men det är inget vi kommer att tippa på i vår portfölj som sagt utan bara följa live.

La Ligas kvällsmatch kl 22:00 mellan Osasuna-Valencia är sista spelet för spelbloggen denna lördag, även här ett målspel ”båda lagen göra mål” , Valencia är favoriter i denna matchen, dock får inte glömmas att de spelade Europa League i torsdags därmed kort vila för truppen även om man lufta lite spelare så tycker vi tvåan inte är spelbara utan tror mer på ”skräll” i denna matchen därför känns BLGM -spelet till oddset 1.90 mycket bra.

Italien – Serie B/ Matchstart kl 15:00

Vicenza v Livorno, Över 2,2.5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.875 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

Spanien – La Liga / Matchstart kl 22:00

Osasuna-Valencia, båda lagen göra mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

 

 1. Sven skriver:

  Tror Redknapp å hans QPR har chans att skrälla, vad tror du Jebak?

 2. Lars Helm skriver:

  Tack för en fantastisk spelblogg , jag hänger med på båda speltipsen. Tack igen för ett bra jobb

 3. HGT skriver:

  Otroligt bra tippat i serie B , tack!

 4. Simon skriver:

  Hänger med på Valle-spelet Vad har ni för bets på söndag?

 5. admin skriver:

  FT Vicenza v Livorno 3-3
  FT Osasuna-Valencia 0-1

You must be logged in to post a comment.