Tisdag och det är dags för spel i den finaste klubblagsturneringar av dem alla, nämligen Champions League. Vi har grävt ner oss i oddsen och hitta två bra speltips till fina oddsen 5.00 och 2.00 gånger pengarna!.

Många tycker väl att vi är galna som går emot Bayern Munchen (1.80) ikväll, men Roma (5.00) har öppnat denna säsongen väldigt bra är bara 1 poäng efter Juventus i Serie A och på Stadio Olimpico. Känslan och formen säger att är det någon gång Roma skall vinna över tyskarna så är det ikväll och på hemmaplan, oddsen har stigit på Roma desto närmare vi kommer matchstart för oss positivt att det större massan placerar sina units på Bayern.

Vi håller nere insatsen till 2 av 10 units på denna ”skrällen”.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Andra speltipset & oddset för dagen är hämtat från mötet mellan Schalke-Sporting Lissabon där bortalaget har 1 poäng på 2 matcher men gjorde senast i helgen en oväntat bra bortamatch mot Porta i den inhemska cupen och vann med hela 3-1.

Schalke är ett starkt hemmalag och hittills har laget inte förlorat någon hemmamatch i årets Bundesligasäsong, laget tränas nu av Roberto de Matteo som gjorde ligadebut för Schalke i helgen och kunde inkassera sina 3 första pinnar efter en 2-0 seger mot Hertha.

En intressant match på förhand där vi hoppas att portugiserna vågar att anfall och inte bara lägger laget på kontring, vi investerar 5 units i överspelet (ö2.5).

UEFA Champions League – Grupp E / Matchstart kl 20:45

Roma v Bayern Munchen, 1:an tippas till oddset 5.00 hos till insatsen 2/10 units.

UEFA Champions League – Grupp G / Matchstart kl 20:45

Schalke-Sporting Lissabon, över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.00 hos till insatsen 5/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Roma v Bayern Munchen 1-7
    FT Schalke v Sporting Lissabon 4-3

You must be logged in to post a comment.