24 Juli och vi börjar närma oss bokslutet för denna säsongen här på Tippa.nu men det blir säkert 2-3 rekar till innan vi publicerar statistiken för den gångna säsongen (2012/2013). Ikväll är det en stor dag för Sverige och damfotbollen då det skall spelas semifinal mot Tyskland, en väldigt svårtippad match där svenskorna har blivit favoriter till vinst, vi har kollat oddsen inför den matchen men kan tyvärr inte hitta något intressant, dock kommer vi följa den under livebettingen och hittar vi något kör vi ut det i Tippa-gruppen (HÄR) på Facebook som vanligt.

Vår fokus går till matchen Halmstad-Helsingborg som har avspark klockan 18:30, ett mycket bra läge för Halmstad att skrälla, hemmaseger ger 5.50 och en ”bokning” 1X av HIF ger 2.20, det sista alternativet är för dåligt, oddsen är hämtade från spelbolaget Unibet.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Halmstad kommer från en stark insats senast mot Elfsborg, dock tappade laget en 2-0 ledning på bortaplan (2-2) men det såg riktigt bra ut att kunna stå emot mot en SM-guld favorit. Helsingborg vann mot Öster senast dock vakna laget till när Öster fick en helt onödig utvisning för snack och spelet såg inte speciellt bra ut, formen efter uppehållet har inte varit speciellt bra för helsingborgarna då man endast tagit 4 poäng på de 3 senaste matcherna som har varit hemmamatcher på Olympia.

De senaste 5 matcherna lagen emellan har slutat med överspel (ö2.5 mål) dock ger det riktigt dåligt i skrivande stund, bara 1.66-1.72 i odds inget som vi kan hitta värde i.

Luktar skräll läge och 1.61 på Helsingborg vinst är alldeles för dåligt, avslag!.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 18:30

Halmstad v Helsingborg, Halmstad gör över 1.5 mål i matchen tippas till oddset 3.75 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Halmstad v Helsingborg 0-1

You must be logged in to post a comment.