Jönköping höll inte för favorit-trycket hemma mot Ljungskile, det är så med lag som har haft stolpe ut under säsongen att det blir svårt att prestera på beställning även fast Ljungskile spelade med 10-man sista 25 minuterna av matchen, slutresultat 1-0 till Ljungskile, vi backar därmed -4 units i vår portfölj och därmed bröts en skön seger rad vi haft nu under flera matcher.

Tippa-Redaktionen är på resande fot ganska ofta så även denna helgen, men vi tänkte trycka ut en helgspecial med våra bästa speltips och odds inför kommande dagarna.

Ett hett derby ”derby of the latern” från Italien – Serie A mellan Sampdoria-Genoa där det kommer smälla på ordentligt, marknaden tror på målsnålt, vi går emot med en Asian där två mål betalar halva insatsen tillbaks och tre och uppåt ger oss fullvinst!.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

I den andra matchen tar Real Betis emot Valencia, som ni redan säkert vet är vi imponerade av Betis spel hittills i år och mindre av Valencias därför tror vi att även hemma-oddset kring 2.70-2.80 är helt klart spelvärt, vi kör dock en variant av det hela och tippar Betis gör över 1.5 mål i matchen till oddset 2.50.

PS: Observera att båda våra matcher spelas på söndag den 15 september.

Italien – Serie A  / Matchstart 20:45

Sampdoria v Genoa, Över 2,2.5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 2.025 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

Spanien – La Liga / Matchstart kl 21:00

Real Betis v Valencia, Real Betis göra över 1.5 mål i matchen tippas till oddset 2.50 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

 

 

  1. Tipparn skriver:

    Riktigt snyggt!

  2. admin skriver:

    FT Sampdoria v Genoa 0-3
    FT Real Betis v Valencia 3-1

You must be logged in to post a comment.