Bloggen uppdateras sporadiskt nu under februari då större delen av redaktionen är bortresta på vintersemester, vi gör allt för att uppdatera Tippa.nu och VIP-mejlen så ofta vi känner att det glöder till i odds-djungeln. Vi tänkte att man kan få en fin spelbonus på hela 1000 SEK om man utnyttjar spelbolaget Unibet erbjudande. Perfekt inför Serie A och FA Cup -fotbollen.

FA-Cupen i England bjuder på flera stormatcher i helgen (lördag & söndag) som Manchester City-Chelsea och Arsenal-Liverpool. Serie A kontrar med Fiorentina-Inter på lördagen.

På söndagen tar Atalanta emot ParmaAtleti Azzurri d’Italia, en intressant match då Parma bara har 1 torsk på sina 6 senaste matcher och Atalanta tog en fin vinst-skalp senast mot Napoli med 3-0 på hemmaplan. Statistiskt sätt har Bergamo-laget vunnit varannan match på sina 6 sista, dock är man ett av Serie A:s bästa hemmalag, senaste 5 mötena lagen emellan har slutat med 3 matcher (ö2.5) och 2 matcher där de slutat med 2 mål.

Överspelet är intressant enligt oss, Asianen över 2, 2.5 mål ger oddset 2.025 hos Unibet i skrivande stund, det raka överspelet betalar 2.25 i odds, självklart tycker vi alternativet är mest spelvärt och det får bli helgens bästa Serie A -speltips. Asianen betalar halva insatsen tillbaks vid endast 2 mål i matchen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Det spelet/oddset som har fångat vårt intresse i FA-cupen är bortasegern på Liverpool (2.65), sist lagen möttes i ligan blev det 5-1 i Premier League, det är inte därför vi tycker att 2:an kan vara värd att tippa utan att Arsenal har en extremt viktigt match mot Bayern Munchen i Champions League på onsdag. En match som Wenger prioriterar före söndags-drabbningen mot Pool.

Följande är på skadelistan i Arsenal : Cazorla, Vermaelen, Ramsey, Walcott, Diaby.

Liverpool har ingen cupmatch i veckan och därmed kan starta med sin starkast trupp utan att behöva spara spelare, med tanken på att det är en inhemsk cup så är maxbetet är därför 4/10 units.

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Atalanta v Parma, Över 2, 2.5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 2.025 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

England – FA-cupen / Matchstart kl 17:00

Arsenal v Liverpool, 2:an tippas till oddset 2.65 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Atalanta v Parma 0-4
    FT Arsenal v Liverpool 2-1

You must be logged in to post a comment.