Helg och spelutbudet inom den Europieska toppfotbollen är brett, med stormatcher som Chelsea-Manchester United och Ajax-Psv på söndagen, fast vi börjar dagen med en match från Premier League och Crystal Palace-Stoke där vi fastnat för det Asiatiska överspelet ö 2, 2.5 mål som betalar extremt bra enligt oss, hela 2.10 i odds, raka spelet 2.40. De senaste 5 mötena har slutat med att 4 av 5 matcher har slutat med minst 3 mål i matchen, Asianen betalar oss halva insatsen tillbaka vid 2 mål. Det kommer även vara intressant att se om Stokes nyförvärv Guidetti får göra ett inhopp i matchen.

Denna helgen kryddar Svenska Spel med 13 miljoner kronor för ensam vinnare på Stryktipset plus en jackpot på hela 13 miljoner kronor så möjlig, spelstopp klockan 15:59, kupongen är mixad med matcher från Premier League och The Championship så är du redo att testa din kunskaper? fixa 13 rätt och du har chansen på miljonerna, Lägg din stryktipskupong här!.

Andra matchen hämtas från Serie A och mötet mellan Genoa-Inter på söndagen, två lag som går knackigt och ett Inter som ligger under 2 gånger pengarna att vinna borta på Stadio Luigi Ferraris, helt klart ett underodds och inget vi skulle valt att spela på , vi tycker att matchen är så gott som öppen och att Inter är svåra att känna igen, speciellt efter den svaga insatsen senast mot Chievo då laget endast fick 1-1 hemma. Vi tror på en svängig match och därmed lockar över 2.5 mål i matchen till spel, oddset 1.925 plockas till 5 av 10 units.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

VIP-helgen i Amsterdam med Tippa.nu

Som vi nämnt innan kommer vi avsluta vår Tippa.nu VIP-helg imorgon på Amsterdam Arena med matchen Ajax-PSV i Eredivisie. Vår grupp kommer att sitta i sektion 421 så är ni på plats och ni ser representanter från Tippa.nu tveka inte att ta kontakt med oss, vi skall försöka att uppdatera med bilder från matchen i Facebook-gruppen, det ända tråkiga rent spelmässigt är att oddsen på hemmaseger har gått från ca 1.80 när vi nämnde det första gången i VIP-mejlet till nu 1.65 på hemmaseger. Så vi kommer inte att blogga ut 1:an här för den gått ner alldels för mycket i odds, men hoppas att ni hakade på oddset i början av veckan då vi nämnde det i medlemsmejlet.

Glöm inte att registrera er på sidan om ni vill ta del av mejlen.

England – Premier League / Matchstart kl 16:00

Crystal Palace v Stoke, Över 2, 2.5 Asian mål i matchen tippas till oddset 2.10 hos Unibet till insatsen 4/10 units.

Italien – Serie A  / Matchstart kl 15:00

Genoa v Inter, Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.925 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Crystal Palace v Stoke 1-0
    FT Genoa v Inter1-0

    (FT Ajax v PSV 1-0)

You must be logged in to post a comment.