Ligafotbollen är äntligen tillbaka efter landslagsuppehållet, vi lyckade inte få in vår högoddsare sist när vi hade rak 1:a till 4 units på Frankrike mot Spanien, matchen slutade ”bara” 1-0 till spanjorerna, ganska otroligt att det inte blev fler mål då det fanns gott om farliga chanser åt båda hållen, spelmarknaden fick till slut rätt att det skulle vara bli en målsnål kamp då oddsen på överspelen rusat under hela matchen även då det skapades mycket för att va en sådan tjat match på förhand.

Allsvenskan i fotboll har sin premiär på söndag och det bjuds på tre matcher, bland annat ett ”hett” derbyt mellan Häcken-IFK Göteborg, vi kommer inte lägga något/ra långtidsspel på Allsvenskan även i år, vi nämner detta för vi har fått flera förfrågningar per mail där avsändaren vill veta vem vi tror skall tippa att bli årets vinnare av Allsvenskan 2013.

Vi ger som rubriken till det inlägg en helgspecial med våra tre bästa speltips inför helgen från tre olika ligor för både lördagen och söndagen direkt. Det kanske är det lite tungt att ha en 6 units insats på en premiärmatch i Allsvenskan men oddset (1.90) och lagens prestationer under försäsongen gör så att Asianen över 2,2.5 mål blir helgens tyngsta spel här på Tippa.nu.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Till detta kompletterar vi två mindre spel till vår portfölj på lördagen från Premier League och ett från La Liga (Se nedan).

Spela hem tidernas största Tipsvinst! 21 miljoner när du blir ensam med 13 rätt !!

Det gäller för stryktipset hos Svenska Spel Gäller under perioden 30/3 t o m 27/4. Det kan dock bara bli ett utfall vilket innebär att erbjudandet slutar gälla om vinsten faller ut under kampanjen. Garantivinsten blir då som vanligt minst 10 miljoner till en ensam vinnare med 13 rätt. Om du tänkt lägga ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk till kupongen -> Lägg kupong!.

Eventuella livebetting -tips kommer publiceras i vår Facebook grupp (här). En påminnelse till alla VIP(medlemmar) som under vart deras mejl tagit vägen, som vi sagt innan så kommer det inget under påsken.

England – Premier League / Matchstart kl 16:00 (Lördag)

Swansea v Tottenham. Över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos till 4/10 units.

Spanien – La Liga / Matchstart kl 22:00

Levante v Sevilla, Båda lagen gör mål i matchen tippas till oddset 1.83 hos till 3/10 units.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 15:00 (Söndagen)

Häcken v IFK Göteborg, Över 2,2.5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.90 hos till 6/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Swansea v Tottenham 1-2
    FT Levante v Sevilla 1-0
    FT Häcken v IFK Göteborg 0-3

You must be logged in to post a comment.